FRAKT OCH LEVERANS

Normalt har du varorna på posten 2-4 dagar från det att vi mottagit din beställning. Posten meddelar dig när paketet kan hämtas ut.
Du har två veckor på dig att hämta ut ditt paket på ditt närmaste postkontor.
Vi erbjuder dessa leveransalternativ. I kassan kan du se vilka alternativ som finns för din beställning och vilka fraktpriser som gäller. Varorna kan hämtas på utlämningsstället under öppettiderna.

OBS: Greencom betalar eventuella importavgifter.

LeveranssättLeveranstidPrisAvhämtningsfristVar:
Pick-up-point 0-3 dagar 0,- 30 dagar Oslo, Norge
Hjemlevering 2-5 dagar från 129 SEK - Till adressen du anger
Hent i butikk 2-5 dagar från 129 SEK 14 dagar Till närmaste butik
      -  

BETALNING

Hos oss kan du tryggt och enkelt betala med Klarna, kort, Vipps eller postpåkrav. Klarna erbjuder delbetalning och uppskjuten betalning. Information om detta finns i kassan och på klarnas hemsidor. Vid betalning med bankkort är endast beloppet reserverat på ditt konto. Vid avbokning kan vi enkelt ta bort bokningen och skicka tillbaka pengarna till ditt konto inom några arbetsdagar.

Alla uppgifter hanteras med ett mycket säkert, globalt krypteringssystem tillverkat av VISA och Mastercard som gör att ingen utomstående kan se några kortdetaljer. Greencom lagrar inte kortinformation. Betalningen behandlas av vår partner Klarna som säkerställer detta enligt 1 PCI DSS standard.

HÄMTNING

Väljer du att hämta maskinen hos oss i Oslo, Norge (adress Akershusstranda 21, 0150 Oslo) kan du betala när du hämtar den med Vipps. Vid hämtning får du ett avhämtningsmeddelande när beställningen är klar att hämtas. Då avtalas även tidpunkt för hämtning.

Det är vanligtvis möjligt att hämta PC på vardagar mellan 07:00-20:00 och lördagar mellan 12:00 och 14:00. När du har lagt in en beställning, vänta på ett hämtningsmeddelande för att se till att din beställning är redo för hämtning.